یکی از کشورهای واقع در جنوب قاره آسیا، هند است که تنها حدود ۵۰۰۰ فیزیوتراپیست دارای مجوز در این کشور وجود دارد. به همین دلیل فیزیوتراپیست ها در هندوستان به جهت کمبود نیرو از بازار کار مطلوب و پررونقی برخوردار هستند. انجمن فیزیوتراپی این کشور حدود 12000 عضو دارد که این بدین معناست که به ازای هر 10000 نفر فقط یک فیزیوتراپ وجود دارد. همچنین مدت تحصیل در رشته فیزیوتراپی هند، ۴.۵ سال می باشد. ما در این مقاله قصد داریم به ارائه مطالبی در زمینه شرایط و نحوه تحصیل در رشته فیزیوتراپی کشور هند بپردازیم. چنانچه قصد کسب اطلاعات درباره این موضوع را دارید، تا پایان همراه ما باشید.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در هند میتواند فرصتهای شگفتانگیزی را برای دانشجویان فراهم آورد. هند، با داشتن برخی از معتبرترین دانشگاههای جهان مانند مؤسسات فناوری هند (IITs) و مؤسسات مدیریت (IIMs)، یک مقصد تحصیلی برجسته است. این کشور نه تنها به دلیل کیفیت آموزش عالی خود شناخته شده است، بلکه تنوع فرهنگی و فرصتهای پژوهشی متعددی را برای دانشجویان از سراسر جهان فراهم میکند. همچنین، هزینههای تحصیل و زندگی در هند نسبت به بسیاری از کشورهای غربی بسیار مقرون به صرفهتر است، که این موضوع آن را به گزینهای جذاب برای دانشجویان بینالمللی تبدیل میکند.
هند یکی از بزرگترین سیستم آموزشی در جهان می باشد و دارای سیستم آموزشی پزشکی قوی است. دانشگاههای بسیاری در هند وجود دارند که برنامههای تحصیلی در زمینه داروسازی ارائه میدهند. برای تحصیل در رشته داروسازی در هند، معمولاً نیاز به پذیرش در یکی از دانشگاههای معتبر است.
مقایسه دانشگاههای خصوصی و دولتی در هند: کدامیک بهتر است؟ انتخاب بین دانشگاه خصوصی و دولتی در هند، تصمیم مهمی است که بر آینده تحصیلی و حرفهای شما تأثیرگذار خواهد بود. هر دو نوع دانشگاه مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب بهترین گزینه به عوامل مختلفی از جمله رشته تحصیلی، بودجه، اولویتها و اهداف شما بستگی دارد. در این مقاله، به مقایسه جامع دانشگاههای خصوصی و دولتی در هند پرداخته میشود تا به شما در تصمیمگیری بهتر کمک کند.
از آنجایی که اقتصاد و نظام آموزشی کشور هند در سالهای اخیر رشد زیادی داشته است به همین دلیل یکی از بزرگترین سیستمهای آموزشی در جهان پس از چین و ایالات متحده را دارد.
دانشگاه جاميا همدرد، یک دانشگاه دولتی می باشد که در سال ١٩٠٦ میلادی در شهر دهلی نو کشور هند تاسیس شده است . دانشگاه همدرد به طور غیر رسمی از سال ١٩٠٦ میلادی با افتتاح کلینیک طب یونانی کوچکی توسط حکیم حافظ عبد المجید شروع به فعالیت نمود اما به طور رسمی در سال ١٩٨٩ میلادی با شعار کتاب( قرآن) و حکمت (بر گرفته از سوره جمعه قرآن) افتتاح شد.
برای اولین مرتبه و به تعداد محدود بورس تحصیلی در رشته های دکترای داروسازی، لیسانس داروسازی و فیزیوتراپی در کشور هندوستان تا سقف ٢٠٠ میلیون تومان.
دانشگاه همدرد (Jamia Hamdard) به همت حکیم عبدالمجید در سال ۱۹۰۶ میلادی در دهلی نو راه اندازی شده است. این موسسه کار خود را با رشته طب یونانی آغاز نمود و در سال ۱۹۶۲ به پژوهش تاریخ پزشکی پرداخت. در سال ۱۹۸۹ نخست وزیر هند طی سخنرانی در این دانشگاه از توانمندی ها و تلاش های موسسین آن تقدیر و تشکر نمود. در حال حاضر دانشگاه فوق از جمله دانشگاههای معتبر هند محسوب می شود و دارای دانشکده های علوم، داروسازی، پزشکی، پرستاری، مدیریت و فن آوری اطلاعات، علوم اجتماعی و مطالعات اسلامی می باشد. موسسه همدرد در سال ۱۹۸۹ میلادی رسما از سوی دولت هند مورد تایید قرار گرفت و در کنار آموزش طب یونانی ، دیگر رشتهها را نیز در دستور کار آموزش خود قرار داد. لازم به ذکر است که تنها رشته های زیر مجموعه داروسازی و طب سنتی در این دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشکی می باشد.